Ridning med DNT ung

23. mai kl. 18:00 - 20:00
Fellestur, , Dnt Telemark, Ridning, Hest
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Ridning med DNT ung på Klosterskogen ridesenter!

Vi i DNT ung Telemark arrangerer ridning for de mellom 16 og 26 år 23. mai , og ønsker at du skal være med oss! Dette blir veldig gøy, for i tillegg til å ri skal vi være med hestene og ha praktisk arbeid i stallen. Vi får låne alt utstyret vi trenger fra Klosterskogen ridesenter.

Vanligvis er DNT ung sine turer for de mellom 16 og 26 år, men på mandagsturene (slik som denne), åpner vi også opp for at de som går i 10. klasse kan delta.

Ta med:
En god bukse

Vannflaske

Godt humør:)

(Vi får utstyr som hjelm og vest)

Oppmøte:

Vi møter opp ute foran fritidsparken ved badehallen kl 18.00, så går vi samlet bort til Klosterskogen ridesenter.

Pris:

Gratis for medlemmer

Kr. 100 for ikke-medlemmer

NB! Dette er en av mange hverdagsturer med DNT ung Telemark - som er gratis for alle medlemmer mellom 16 og 26 år. For ikke-medlemmer vil noen av turene ha en liten deltakeravgift, så om du har lyst til å bli med noen flere ganger kan det lønne seg å melde seg inn - et ungdomsmedlemskap koster 330,- i året, og kan kjøpes her.

I tillegg til hverdagsturene arrangerer DNT ung Telemark buldring hver måned, og dessuten en større tur/aktivitet månedlig. Buldringen er gratis for medlemmer, mens de større turene og aktivitetene som regel vil ha en liten deltakeravgift for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Kontaktinformasjon:

Turledere: