Paintball med DNT ung

Fellestur, Fottur, Paintball
DNT ung Telemark
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi i DNT ung inviterer deg til å bli med på vår siste hverdagstur før sommeren 13.juni fra kl 18.00 til 21.00 . Denne dagen skal vi spille paintball på Herum i Bamle og ha det kjempegøy sammen! Om du aldri har spilt paintball før spiller det ingen rolle, for vi får god opplæring av paintballaget. Vi får låne briller og paintallgevær, og i tillegg får vi 500 paintballkuler hver.

Ta med:

- løse klær som tåler en støkk og som kan bli litt møkkete. Det er ikke lurt med tights

- bøff til å ha i halsen

- drikkeflaske

Oppmøte:

Camp fabu extreme på Herum i Bamle (sving inn ved Herum-skiltet og kjør til du ser en klatrevegg på høyre side). Om du trenger skyss vil det bli satt opp felles transport fra busstasjonen Kammerherreløkka i Porsgrunn kl.17.30. Si ifra i påmeldingen om du trenger skyss.

Pris:

Gratis for medlemmer

Kr. 100 for ikke-medlemmer

NB! Dette er en av mange hverdagsturer med DNT ung Telemark - som er gratis for alle medlemmer mellom 16 og 26 år. For ikke-medlemmer vil noen av turene ha en liten deltakeravgift, så om du har lyst til å bli med noen flere ganger kan det lønne seg å melde seg inn - et ungdomsmedlemskap koster 330,- i året, og kan kjøpes her.

I tillegg til hverdagsturene arrangerer DNT ung Telemark buldring hver måned, og dessuten en større tur/aktivitet månedlig. Buldringen er gratis for medlemmer, mens de større turene og aktivitetene som regel vil ha en liten deltakeravgift for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Paintball med DNT ung

Kontaktinformasjon: