Dugnad med Team Gaustatoppen - FULLTEGNET

Dugnad

Fra dato
19. august kl. 18:00
Til dato
21. august kl. 15:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Dugnad, Merking, Gaustatoppen, Dntdugnad, Stimerking, Frivilligehet, Rødmerking
Arrangør
DNT Telemark

Bli med Team Gaustatoppen på dugnad! (Fulltegnet)

MEN! Kunne du tenke deg å bli en del av temaet anbefaler vi at du tar kontakt till oss. Det vil også være en dugnad i september.

19.-21. august kan du bli en del av teamet som vedlikeholder stiene som går fra hhv. Stavsro, Svineroe og Selstali til Gaustatoppen turisthytte (se ruten Stavsro-Gaustatoppen på UT.no https://ut.no/rutebeskrivelse/136043/fra-stavsro-til-gaustatoppen-1883-moh).

Det er et utrolig viktig stykke arbeid våre frivillige gjør på denne strekningen, som settes pris på av utrolig mange turgåere. Her er vi med til å øke sikkerheten for turister, ved å være til stede, nedlegge feilplasserte varder og merke og rydde stien.

Dugnaden er gradert som krevende, dette skyldes terrenget, men alle arbeidsoppgaver tas i et hyggelig tempo, og ingen går alene, så frykt ikke. 

Vi møtes ved Gaustabanen kl. 18. d. 19. august hvor vi sammen tar banen opp og overnatter på Gaustatoppen turisthytte, det er også her vi overnatter fra lørdag-søndag.

- Bli med og møt de andre hyggelige frivillige, til en opplevelsesrik og sosial helg med gode aktiviteter.

Og er du interessert i å høre mer om dugnaden, så er du velkommen til å ta kontakt til Petter som leder teamet på mail PP@keopsporsgrunn.no

For å tilmelde seg dugnaden ønsker vi at du oppretter en profil i vårt nye Frivillighetssystem, bare følg linken her: http://dnt.mobilise.no/mobile

 

Vi har ikke uendelig med plasser, så det er første mann/kvinne til mølle 😊

 

Velkommen skal du være! 

Dugnad med Team Gaustatoppen - FULLTEGNET

Bli med Team Gaustatoppen på dugnad! (Fulltegnet) MEN! Kunne du tenke deg å bli en del av temaet anbefaler vi at du tar kontakt till oss. Det vil også være ...

Kontaktinformasjon: