Surf's up

Fellestur, , Helgetur
DNT ung Drammen, DNT ung Telemark
Vestlandet
Dette arrangementet er over!
NY DATO! 23.-26. juli drar DNT ung Telemark sammen med DNT ung Drammen til vestlandet for å lære surfing i Jærens fantastiske bølger!

Denne helgen ligger det an til en kanonavslutning på sommeren 2015.

Vi bor i lavvo på camping, der har vi tilgang på nødvendige fasiliteter som toaletter og dusj. Du må ta med deg liggeunderlag, sovepose, tannbørste, varme klær og ellers vanlig overnattingsutstyr.

Vi har kurs både fredag og lørdag fra kl. 11.00 som varer i to-tre timer. Resten av disse dagene blir det egensurfing. Søndag blir det egensurfing hele dagen.

Kr. 2600,- for medlemmer av DNT! Er du enda ikke medlem? Det fikser du her!

Prisen dekker kurs, leie av utstyr hele helgen, transport, overnatting, frokost, lunsj og middag fredag og lørdag, samt frokost og lunsj søndag.

Deltakerne må selv ha med penger til mat på turen over torsdag kveld, og turen hjem søndag.

Tog fra Nordagutu til Bryne torsdag kl. 11.14 med ankomst 16.45.

Retur fra Bryne med tog kl. 13.17 med ankomst Nordagutu kl. 18.41.

Generelle vilkår for å være med.

Påmeldingsfrist 6. juli, aldersgrense 16 år.

Kontaktinformasjon: