Høstmoro Grenland 2015

Fellestur

Dato
7. oktober 2015
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!
Det er igjen klart for Høstmoro! Hva er vel bedre enn å benytte høstferien til moro og aktive dager sammen med nye og gamle venner! Tilbudet er på dagtid i uke 41 og for deg mellom 10-12 år, det foregår i Grenlands flotte natur. Hver dag er det med artige, trygge og voksene aktivitetsledere fra Telemark Turistforening. Les mer om programmet under:

5. oktober Aktivitetsdag på Flekkerhytta
Vi kjører buss til Svanstul, og går til Flekkerhytta. Her blir det forskjellig aktiviteter med blant annet kano, rappellering og bueskyting. Oppmøte utenfor Bergbys på Vallemyrene Porsgrunn kl. 09 eller Telemark Turistforenings lokaler i nedre Hjellegate 2 kl. 09.15. Denne dagen er vi ikke tilbake før kl. 15.00 (14.45)
6. oktober By til by
I dag skal vi på ekspedisjon. Går det virkelig ann å gå mellom Skien og Porsgrunn igjennom skogen? Vi legger i vei, og ser om det lar seg gjøre! Oppmøte utenfor Tørmo kapell kl. 09.00. Barna hentes ved Skien Fritidspark kl. 14.30 
7. oktober Aktiviteter og Klatreparken
Vi har aktiviteter rundt i fritidsparken frem til lunsj, før vi klatrer opp i Klatreparken. Oppmøte Skien Fritidspark kl. 09.00. Vi er ferdige 14.00. Husk egenerklæringsskjema! 
8. oktober Drager og fisk på Sildevika
Vi kjører ut mot Bjønnes og går til Sildevika. Her lager vi drager, fisker og har andre aktiviteter. Oppmøte utenfor Telemark Turistforenings lokaler i nedre Hjellegate kl. 09.00. Eventuell påstigning ved Bergbys på Vallemyrene ca. kl. 09.15. Denne dagen er vi ikke tilbake før kl. 1500. (14.30 ved Bergbys). 

Kontaktinformasjon: