Gaustatoppen er målet, 1883 moh

Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Til, Topps, Telemark, Gaustatoppen
Til Topps Telemark, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Lyst til å bli med til Telemarks høyeste fjell?

Til Topps Telemark er årets sprekeste integreringsprosjekt der det er flerkulturelle og frivillige som går sammen. Til Topps Telemark bidrar til økt inkludering og at det skapes varige nettverk gjennom natur-, kultur-, og relasjonsopplevelser. Det gir positiv oppmerksomhet om integreringsarbeid som gjennomføres og bygger opp under folks vilje til å delta i det praktiske integreringsarbeidet i nærområde. Til Topps Telemark bidrar til å gi inspirasjon til å komme seg ut på tur og bevege seg.

Telemark Røde Kors og Telemark Turistforening samarbeider for at flest mulig skal bli kjent med tur- og aktivitetstilbudene i sitt nærområde.

Bli med til fantastiske og spektakulære Gaustatoppen

Dagen er åpen for alle og vi ønsker spesielt velkommen til våre nye landsmenn som ser muligheten til å bli med på tur til Telemarks tak. Dette blir en innholdsrik dag for Til Topps Telemark med mange turglade folk, mangfold, mestringsopplevelser, liv og røre!

Her kan du lese detaljer om turen http://www.ut.no/tur/2.6298/ , informasjon om Til Topps Telemark vil bli lagt ut her: https://telemark.dnt.no/til-topps/

Ta hensyn til hverandre

Når dere går på tur er det viktig å lytte til turlederen i turlaget. I et turlag må en ta hensyn til at alle er forskjellige slik at vi får en positiv turopplevelse. Noen i turlaget går kanskje mye på tur, men for andre er dette første langtur i fjellet. Da er det lurt å huske at alle skal ha det bra, og at vi vil ha med ALLE helt Til Topps!

Føler du at det blir tungt og slitsomt skal du tenke på den fantastiske opplevelsen som venter deg på toppen. Å stå på toppen av det høyeste fjellet i Telemark, ha klart å gå Til Topps, til en utsikt som er helt enestående, er en opplevelse du aldri vil glemme. Å gjøre det sammen med andre gjør opplevelsen enda større.

HUSK

1. Pakk i sekk!  VIKTIG!
  2. Ha med nok mat og drikke
  3. Ta pauser og disponer kreftene
  4. Ta med ekstra tøy som genser, vindtett jakke, sokker, lue og votter
  5. Gode sko er helt nødvendig (joggesko eller grove joggesko/fjellsko er best)

Været skifter fort på toppen og det kan bli ganske guffent og kaldt på kort tid.

Telemark Røde Kors og Telemark Turistforening stiller med:

• Gratis buss fra Skien kl.07.00. Bussen kjører direkte til Gaustatoppen om Notodden.

Påmelding av grupper til:
Telemark Turistforening
E-post: telemark@turistforeningen.no

Påmelding av frivillige til:
Telemark Røde Kors v/ Ellen Grønlid
E-post: dk.telemark@redcross.no
Mob: 995 05 456

Påmeldingsfrist torsdag 25. sepember.
- Grupper fra Voksenopplæringen er hjertelig velkommen til å melde seg på!

Takk til: Telemark Fylkeskommune, Skien Rotary klubb og Sparebankstiftelsen DNB

Se invitasjonen her