Uke 43: føremelding Svanstul

Svanstul Løypecam 20. oktober 2020!

Det første snøfallet har lagt seg på Svanstul, og det er bare å begynne å glede seg til skisesongen!

I dag, tirsdag 20. oktober, er det -2 i lufta og et lett melisdryss har lagt seg over Svanstul. I fjor starta skisesongen allerede i midten av november i dette området, så det er lov å krysse fingrene for alle skientusiaster der ute. Det er med andre ord ikke bare på Gaustatoppen og i høyfjellet vinteren begynner å banke på døra.

Bildet er tatt 17. november 2019.
Bildet er tatt 17. november 2019. Foto: Katrine Tellsgård

Kan du tenke deg å ta en tur opp for å nyte melisdrysset? Vi har fire helårsåpne hytter i Svanstul-/Luksefjellområdet. Så selv om våre fjellhytter, Gaustatoppen Turisthytte, Kalhovd Turisthytte og Mogen Turisthytte, nå er stengt for sesongen, er det gode muligheter for å nyte både melisdryss og kommende skimuligheter på rundt 700 moh.

Foto: Rine Grinilia, Odin Langslet, Solveig Rauan Holten og Katrine Tellsgård.

Visste du at alle DNT-medlemmer får rabatt på DNT-hyttene? Klikk her eller på knappen under for å lese mer om DNT-medlemskap.

Skrevet av Katrine Tellsgård 20. oktober 2020