Den store hyttejakta 2015

Foto: Kyle O'Donoghue

I anledning Friluftslivets år 2015 lanserer Telemark Turistforening en aktiv konkurranse for ungdom. «Den store hyttejakta» handler om å besøke flest mulig turistforeningshytter i Telemark i løpet av 2015.

Er du mellom 13 og 26 år? Les mer om hvordan DU kan delta under!

For å delta i konkurransen må du ta en «selfie» av deg selv på hver hytte og sende bildet til telemark@turistforeningen.no, poste på Telemark Turistforenings Facebookside, eller legge ut på Instagram med emneknaggen #denstorehyttejaktatelemark.

Du velger selv om du vil overnatte på hytta, eller ta det som en dagstur, og det er fullt mulig å rekke flere hytter på en dag, forteller daglig leder i Telemark Turistforening, Jon Atle Holmberg

Det er selvfølgelig ingen konkurranse uten premie. Den første som har sendt oss, eller postet, en selfie fra flest mulig av hyttene innen 1. september vinner et opphold med ekstremovernatting og bevertning for 8 personer på Gaustatoppen Turisthytte!

Usikker på hvilke hytter som gjelder?

Se liste her:

Jambakmyra, Sildevika, Mule Varde, Siljuknatthytta, Flekkerhytta, Fugleleiken, Sommerseter, Solum, Selsli, Sigridsbu, Øvre Fjellstul, Daggrø, Lufsjå, Gaustatoppen, Kalhovd, Helberghytta, Mårbu, Stordalsbu, Mogen, Haukeliseter, Holmavatnhytta, Hovstøyl, Torsdalsbu, Nystøyl, Nutevasshytta, Hengeltjørnloftet og Granbustøyl.

Noen hytter vi ikke har fått med oss, og som du mener bør være med på lista? Gi oss beskjed!