Helsport vindsekk=Et must i tursekken!

Et must i enhver tursekk er vindsekken fra Helsport. En vindsekk er uvurderlig sikkerhetsutstyr dersom sterk vind og kulde brått oppstår.For vinterturer i høyfjellet er vindsekken obligatorisk, og i så måte en billig og enkel livsforsikring! Sekken har sterke farger og refleksfelt inkludert. Ikke bare er den viktig med tanke på sikkerhet, men kan være god å ha under en liten hvil, klesbytte, matrast i vindfulle forhold eller under en liten skur.

Vi har to ulike vindsekker fra Helsport hos oss.

LY Vindsekk er enkel å pakke opp og har flere bruksområder. En vindsekk er tiltenkt sikkerheten, men er også lettvint å bruke til både en rast i vindfulle,kalde omgivelser eller om det kommer en liten skur i matpausen, så vel på en dagstur i lavlandet som på fjellvandring. Den passer perfekt til to,  enten om man vil sitte ved siden av eller mot hverandre.Sekken kan brukes på mange ulike måter, du kan velge om du vil ha den opp til livet, snøre igjen ved hodet eller sitte helt inni den. Den har ett vindu man kan se ut av om man vil ha oversikt over forholdene utenfor

Pakkposen har rullelukking og er tilpasset bruk med store votter. Den er også integrert i selve vindsekken noe som forenkler pakkeprosessen. Vindsekken er utstyrt med to lukkbare ventiler, og den integrerte pakkposen med netting minimerer kondens. Det er åtte festepunkt langs siden for for ski eller staver som gjør vindsekken perfekt som levegg eller som et enkelt skiseil.

Vekt: 450 g

Størrelse: 65x175x120 cm.

Priser: Veiledene 1695,- Medlem 1499,-

Helsport vindsekk fremstår som enda lettere å pakke opp og ned, men innehar litt færre finesser for den som vil ha aller mest fokus på selve sikkerheten sekken skal gi deg. Denne sekken tilbyr også fire festepunkter på hver side, har snørelukking og refleksområder. Sekken har to ventiler i front med borrelås som kan brukes som titteluker for å se ut.

"Jeg har alltid denne med meg i sekken, selv på en dagstur på foreksempel Lifjell. Man vet aldri hvilket vær man kommer opp i eller om en selv eller andre skader seg og må ligge i le mens en venter på hjelp.Sikkerhet først!" Sier leder av butikk og infosenter Henriette Hack.

Mål: 220x150 cm

Vekt:450 g