DNT Telemarks julegavetips

Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Endelig er det tid for en av de hyggeligste tidene på året, men med det kommer også julestresset snikende inn i hverdagen til de aller fleste. Da er det vel ikke noe som er bedre enn å senke skuldrene med noen gode julegavetips?

Gaven som varer

Hva med å gi medlemskap i DNT til de du er glad i? Dette er en gave som varer, og som virkelig betyr noe. Et DNT-medlemskap er en flott måte å invitere dine kjære med på tur, i tillegg til at dere er med på å støtte arbeidet med tilrettelegging for naturopplevelser fra fjord til fjell. Sjekk ut hvilke medlemskap vi tilbyr og alle fordelene en får som medlem her

Gaven til den eventyrlystne

Kanskje du vil gi en opplevelse til jul? DNT Telemark har mange, fine turer i 2018. Hva med å gi bort et firedagers skieventyr, en flott padletur eller en spektakulær sommerskitur?

Den eksotiske gaven

Hva med å gi en opplevelse helt utenom det vanlige? Nemlig overnatting på toppen av Telemark! Gaustatoppen er populær blant turgåere og vandrere – sommer som vinter. Turisthytta ligger nesten helt oppe på Gaustatoppen (1883 moh.). Her har du en fantastisk utsikt over 1/6 Norge. Nyt et godt måltid med Norges flotteste utsikt, opplev nydelig solnedgang og stå opp med solen neste dag. Alt dette kan bokkes på gaustatoppen@dnt.no.

Gaven som alltid faller i smak

Alle som er glad i å drive med friluftsliv vil sette stor pris på nyttig utstyr til kommende turer. På DNT Telemarks tursenter kan du finne alt fra gode turklær til lette tur-vaffeljern som gir turen en ekstra hyggelig vri. Se bildeserien under for noen av våre gavetips.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen innom vårt tursenter i Nedre Hjellegate 2 i Skien for kjøp av medlemskap og flere tur- og gavetips!

Skrevet av Katrine Tellsgård 1. desember 2017