Nå åpner Krokan for sommeren

Foto: Bjørn Harry Schønhaig

Endelig åpner Krokan Turisthytte for sesongen! Fra 6. juli til 6. august ønskes alle velkommen på dagsbesøk eller overnattingsbesøk.

Krokan Turisthytte var den aller første turisthytta i Norge. Den sjarmerende hytta byr på herlig, norsk tradisjonsmat og overnatting i koselige tømmerhytter (må forhåndsbookes).

Turisthytta ligger i Øvre Telemark, med utsikt over Vemork mot Gaustatoppen og Rjukan. Et besøk på Krokan lar seg derfor lett kombinere med en rundtur på Hardangervidda og besøk på blant annet Mogen Turisthytte og Kalhovd Turisthytte. Ta også gjerne en tur innom Gaustatoppen Turisthytte

Fra Krokan har du kort vei til Skinnarbu og ferga Fjellvåken som går over til Mogen, det er også kort vei til Atrå hvor Kalhovdbussen går fra. Den tar deg inn til Kalhovd. Krossobanen ligger bare noen minutter fra hytta, og den tar deg opp til Gvepseborg. Alle disse tre mulighetene er ypperlige innfallsporter til Hardangervidda!

Priser for leie av hytte:

- Medlem: 700,-/natt
- Ikke-medlem: 1300,-/natt

Sengtøy/lakenpose/sovepose må medbringes.

Hyttene kan forhåndbestilles på (fortrinnsvis) mail: krokan@dnt.no eller evt. telefon 922 69 436.