Ledige datoer på Sommerseter og Flekkerhytta i sommer

Sommerseter stall og foreningshytte
Sommerseter stall og foreningshytte Foto: Telemark Turistforening

Flekkerhytta ligger idyllisk til ved vannet Flekkeren på Svanstul i Sauheradfjella, mens Sommerseter hytten ligger ca. 2 km sør for Eiangen i et ypperlig turterreng. Nyt det fantastiske sommerværet på markahyttene våre i Svanstul-området.

Fra Sommerseter-hyttene har du muligheter i alle retninger. Mot vest kommer du til Steinbruvann og selve Sauheradvidda med Ørnenuten 811 moh. som den høyeste toppen. Dersom du går videre kan du bestige Nare 805 moh. før du kommer til Fugleleiken. Mot vest går seterstien gjennom Sondalsfjellområdet, som er et fredet villmarksområde, til f.eks. Rønningslia. På veien kan du ta en avstikker til Storefjell 745 moh. med fin utsikt. Fra Rønningslia er det stier til Godal i Luksefjell og til Solumhytta. I nord finner du Eiangen med fiske- og bade muligheter og Skiens høyeste fjell, Skårrafjell 814 moh.

Flekkerhytta har vei helt frem og passer ypperlig for barnefamilier og eldre. Utleieenheten ligger i annen etasje på bygget og i første etasje er det et aktivitetssenter. Dersom dere vil ha hytten helt alene, anbefaler vi derfor at dere booker begge etasjene. Her kan du fiske i Flekkeren, bade, gå på tur og det er masse flotte padlemuligheter. Andre etasje innbefatter to soverom og seks senger, stue og kjøkkenkrok med hybelkomfyr og kjøleskap. Reiseseng for små barn er også tilgjengelig, men egen madrass må medbringes til denne. Flekkerhytta er også et bra utgangspunkt for veldig mange flotte turstier.

Hva med å ta en hytte til hytte-tur fra Sommerseter til Flekkerhytta?

DETTE ER LEDIG SOMMEREN 2018:

SOMMERSETER

• 9. - 14. juli
  • 22. - 23. juli
  • 29. juli - 3. august
  • 10. - 31. august

FLEKKERHYTTA

• 9. juli - 11. august
  • 12. - 18. august
  • 19. - 24. august
  • 26. - 27. august

Leietager disponerer hytten/e fra klokken 12:00 ankomstdag til klokken 12:00 avreisedag.

Når en booker Sommerseter er det foreningshytta en har tilgang til, stallen vil fortsatt være åpen med DNT-nøkkel for våre medlemmer.

Send forespørsler på mail: telemark@dnt.no, husk å legg ved et telefonnummer du kan nås på. Alt må bookes på forhånd.

Velkommen til noen herlige sommerdager i Svanstul!