Den store dugnadsdagen

Lørdag 30. mai, kl. 9.00, er det igjen klart for den store dugnadsdagen i Gautefall turlag. Da kan alle som har lyst til å gjøre en innsats for turlagets mange turløyper og prosjekter stille, enten de er medlemmer av laget eller ikke.

Bli med på den store dugnadsdagen til lørdag 30. mai kl. 9.00, fordi da skal vi ordne enda bedre forhold på gapahuk og sti ved Tjennhuken på Gautefallheia, oppfordrer dugnadsleder i Gautefall turlag, Olaf Kristoffersen. Foto: Kjell Peder Haugene

– I år har vi som vanlig flere prosjekter på gang, men spesielt ønsker vi til helga å sette fokus på å stelle og vedlikeholde den flotte gapahuken Tjennhuken, forteller dugnadssjef Olaf Kristoffersen.

Tjennhuken

– Tjennhuken er kanskje den mest fantastiske gapahuken som finnes på heiene i vårt område, hvor veggene er bygd av bare fem kjempestokker. Men den trengs å bli tjærebredt, samt at området rundt har behov for litt rydding og finpussing. Ei knekt gangbru over en bekk ved Dei store tjennane må også fikses, ei badebrygge og et par klopper over noen bløte partier må snekres, fortsetter Kristoffersen, som kan by på grillmat i matpausa.

Felles glede

- Er det folk som har lyst til å gjøre andre oppgaver kan de bare ta kontakt med laget, fordi vi har nok av oppgaver, alt fra bygging av klopper, beising, oppsetting av skilt og litt smårydding på løypene. En del av oppgavene kan gjøres også utenfor dugnadsdagen, når folk måtte ha tid. Gleden ved å delta i løypedugnad er at det kommer veldig mange mennesker i vårt nærmiljø til gode, avslutter dugnadssjef Olaf Kristoffersen i Gautefall turlag. (kph)