Nyt et døgn på cruise

La roen senke seg på tur over Møsvatn med Fjellvåken ll.
La roen senke seg på tur over Møsvatn med Fjellvåken ll. Foto: Katrine Tellsgård

Opplev vakre Møsvatn og den koselige turisthytta, Mogen, ved foten av Hardangervidda på høstcruise med Fjellvåken.

Høstcruiset er et samarbeid mellom Fjellvåken og Hardangervidda Nasjonalparksenter. Det unike cruiset byr på både natur- og kulturopplevelser, til vanns og til lands. Mellom 3. – 16. september og mellom 29. september – 7. oktober vil den flotte katamaranen, Fjellvåken, ta deg med over Møsvatn og inn i et landskap bestående av sjarmerende fjellgårder, flott natur og majestetiske fjelltopper.

Høstcruiset starter fra kaia på Skinnarbu, og en kjenner allerede i det ferja kaster loss at roen senker seg. Etter en drøy time ankommer cruiset Mogen Turisthytte, hvor det vil bli servert en smakfull lunsj. Du kan så velge mellom en guidet tur i de idylliske omgivelsene ved Kvenna eller delta på et spennende foredrag. Dagen avsluttes med en utsøkt tre-retters middag og en natt på turisthytta.

Neste dag vil en god frokost bli servert, etterfulgt av ombordstigning på båten. Da setter Fjellvåken kursen mot Skinnarbu. Tilbake på fastlandet, på Hardangervidda Nasjonalparksenter, vil alle deltakere få lunsj og en omvisning på Nasjonalparksenteret.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Hardangerviddas innfallsport!

Pris: 1985,- (voksne) / 1050,- (barn). Bestilling: 35 08 05 50/info@visitrjukan.com. Mot et lite tillegg i prisen vil det være mulig å booke dobbeltrom. Forespørsel sendes til mogen@dnt.no. Dette er en pakketur. 

Her kan du se bilder fra turen:

Program:

Dag 1

Båt Skinnarbu kl. 09:45 – Mogen kl. 11:00

Lunsj Mogen, Guding langs Kvenna / alt. foredrag

Middag Mogen, overnatting

Dag 2

Frokost Mogen

Båt Mogen kl. 11:15 - Skinnarbu kl. 12:30

Lunsj Hardangervidda nasjonalparksenter kl. 13:00

Omvisning Hardangervidda nasjonalparksenter kl. 14:00

Skrevet av Katrine Tellsgård 28. august 2018