Vi har fått påfyll fra Ticket to the moon!

Foto: Thor Olav Sørensen

Ventetiden er over! Nå bugner det over av hengekøyer i spreke farger, tarp,opphengstau og myggnetting fra Ticket to the moon hos oss!

Dette er gladnyheten for deg som bare venter på å sove ute i det fri, deg som mangler noe av tilleggsutstyret,eller kanskje går du allerede og planlegger årets julegaver? Svaret er uansett hengekøyer og ekstrautstyr fra Ticket to the moon.

Etterspørselen og populariteten til disse hengekøyene, og det å sove ute i naturen har nærmest eksplodert de siste årene.Ticket To The Moon-hengekøyen brukes blant annet i 71 grader nord, 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis, jakten på kjærligheten, ekstremsportveko på Voss, På tur med Dag Otto, Dropped - Heltenes kamp og Tjukken og Lillemor - Truls Svendsen og Cecilie Skog skal prøve å bestige det høyeste fjellet utenfor Himalaya, Aconcagua på TV2.

Den er ideell som reise seng, turstol, jakt og fiske, men også for å ta en middagslur, eller bare for å slappe av !

Priser:

Singel hengekøye:                                   Veiledene 550,-  medlem 465,-

Dobbel hengekøye:                                 Veiledene 650,-  medlem 550,-

Hengekøye barnestr:                             Veiledene 399,-  medlem 330,-

Tarp:                                                                Veiledene 850,-  medlem 725,-

Myggnetting :                                             Veiledene 650,-  medlem 555,-

Opphengstau:                                            Veiledene 150-,  medlem 120,-

​​​​​​​Vi sees for en hyggelig handel i Nedre Hjellegate 2 i Skien.

Skrevet av Kristin Laue Næspe 4. oktober 2018