Medlemskap og ukestilbud uke 46

Stian har fått medlemskap,hyttenøkkel og t-skjorte.Martine har fått t-skjorte og handlet på medlemsrabatten i butikken

Deleier i 550 hytter og ny t-skjorte?

Gå løpet helt ut! Kjøp et medlemskap og en DNTlogo t-skjorte hos oss! Da har du verdens beste medlemskap i hånden samt logoen på brystet, og er klar for alle eventyr som venter. Legger du ved nøkkelen (100 kroner depositum) er hyttenøkkelen i boks også.

Om du allerede er medlem selv, er dette den perfekte bursdagsgave eller julegaven å legge under treet.

Denne ukens medlemskapstilbud er 35% på Bergans bomullst-skjorte med vår DNTlogo på brystet i hvit og Navy melamge til både dame og herre.

T-skjorten fås denne uken til den nette pris av 195,-

Her finner du alt du trenger å vite om medlemskap og vårt tilbud.

Som medlem får du 15% rabatt på alt i butikken

Skrevet av Kristin Laue Næspe 10. november 2018