Medlemskap og tilbud uke 47

I gang med planlegging av vinterens turer? Denne uka får du valgfritt kart til halv pris, ved tegning av nytt medlemskap.

Vi i DNT Telemark er størst på kart i Telemark, så vi har et bredt sortiment å velge mellom. Vi hjelper deg med å finne riktig kart til din tur, komme med kartforslag eller turtips.

Vi har Norgesserien 229/195,- Nordeca serien 229/195,- og våre egne blå lokalkart 149/129,- med turløyper og merkede hytter.

Vi har kart for deg som vil gå titopperne, besøke en av våre hytter, finne de beste skiløypene, bestige en topp,trenger et sykkelkart, eller som vil finne et fredelig område utenfor stien. Kanskje vil du være vaffelvakt i vinter,og trenger kart over de flotte løypene du kan bruke utenom vaffelstekingen? We got your back!

Stier vokser ikke på trær, holdes ryddige eller merkes av seg selv. Bli medlem å bidra til at vi kan fortsette med dette arbeidet! Ønsker du å bidra ytterligere til dette arbeidet? Les om stifadderprosjektet her.

Vi sees i Nedre Hjellegate 2!

Vi i tursenteret står klar til å hjelpe deg med kart!
Merket sti
Merket sti Foto: Ottar Kaasa