Psst, rykende ferske nyheter i butikk!

Nå er det slutt på frossne hender og kalde kropper. Vi har gode og varme nyheter fra Aclima og Hestra i vår butikk.

Aclima WarmWool Overall Herre

Aclima laget den første heldressen i ull på markedet. Et fantastisk plagg der man slipper glippe og snø nedover ryggen. Produktet har toveis glidelås i front, samt glidelås rundt rumpa og ned på lårene. I tillegg har overallen tommelgrep for å varme hendene. Med samme design som deres hettegensere kan man velge mellom, rund hals, høy hals eller balaklava. Et revolusjonerende produkt for alle som vil ha det enklest mulig, samtidig som den holder varmen selv om den blir våt. Dressen er i 100% merinoull og er vevd i Aclima sitt WarmWool stoff som har en vekt på 200gr/m2. Fiberne  som brukes i WarmWool er på 20.5 micron.

Aclima WarmWool er Aclimas mest populære serie, og den serien det er størst utvalg i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) – behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer meget godt selv om du skulle bli fuktig. Kroppslukt setter seg ikke i plagget. Aclima WarmWool er plaggene for deg som liker å oppholde deg ute selv om gradestokken kryper under null. Dette er produkter som holder på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring og lignende.

Egenskaper for AAclima WarmWool Overall Herre

• Vekt: 513g
  • 100% 200g Soft Merinoull
  • Aclima WarmWool

Pris veiledene  949,-  medlem

Aclima WarmWool Hoodie W/Zip Herre

Hettegenseren er designet for kalde dager, og har en rekke nyvinninger når det gjelder å tenke undertøy. Produktet har tommelgrep rundt håndristen og du kan putte hendene i en varmelomme på magen, alt ettersom hvor kaldt du synes det er. På samme måte trenger du heller ikke å fryse på hodet og hals, du kan velge mellom rund hals, polo eller dekke til hele hodet med den integrerte balaklavaen. Hettegenseren har glidelås hlveis ned på brystet. Genseren er i 100% merinoull og er vevd i Aclima sitt WarmWool stoff som har en vekt på 200gr/m2. Fiberne  som brukes i WarmWool er på 20.5 micron.

Egenskaper for Aclima WarmWool Hoodie W/Zip Herre

• Vekt: 417g
  • 100% 200g Soft Merinoull
  • Aclima WarmWool

Pris  veiledene  1399,- medlem

(Produktbeskrivelse hentet fra Ackima sine nettsider)

Hestra primaloft extreme liner

Dette er en flerlags primaloft liner for veldig kalde dager som er vanntett,vindtett og puster. De kan vaskes i maskin.

Pris  veiledene  495,-   medlem  420,-

CZone Contact Pick Up

En meget allsidig handske i softshell og stretchmateriale. Vantett og pustende CZone contact-membrane.

Pris  veiledene  495,-   medlem  420,-

PS. Treet Stian står ved er vårt advenstre hvor grenene er pyntet med 24 adventskalender/julegavetips.

Skrevet av Kristin Laue Næspe 29. november 2018