Besøk oss på Julestands i desember!

Foto: Ida Mikalsen

Nå nærmer desember seg med stormskritt, gavehysteriet er i full gang og flere har allerede begynt å kjenne på stresset. Fortvil ikke, for nå i desember skal vi reise rundt i Telemark på juleturne. På de forskjellige standene vil du finne den perfekte julegaven for dine kjære som er glad i å nyte naturen, til de som har alt, og dine kjente som er miljøbeviste.

Den 8. desember finner dere oss på julemarkedet i Langesund. Her blir det servering av kaffe og vafler. Vafler koster kroner 15,-, men er gratis for alle som kjøper medlemskap denne dagen. Vi får besøk av Turbo og inviterer til hyggelige tursamtaler, kaffestund rundt bålpanna og en hyggelig julegavehandel.

Den 8. og 9. desember er vi på Telesenteret i Seljord. På Telesenteret inviterer vi til hyggelige tursamtaler, og en minst like hyggelig innhandling av årets julegaver. Vi får muligens besøk av Turbo iløpet av helgen og vi har med gavekort og medlemskapspakker enhver ville bli glad for å finne under årets juletre.

Den 13. desember står vi på Herkules i Skien. Vi står på Herkules helt fra klokken 11 om formidaggen til senteret tømmes for folk. Her har vi med kart over Skien og nærområdet for salg, vi har gavekort og medlemskapspakker. Det blir servering av gløgg og pepperkaker og vi inviterer til handel og hyggelige tursamtaler.

Velkommen innom!

Om du fortsatt lurer på om et medlemskap i DNT er den perfekte julegaven, så er det greit å få med seg fordelene et medlemskap under juletreet innebærer.

• Et medlemskap i DNT er julegaven helt uten karbonutslipp.
  • Du får medlemsrabatt på overnatting på DNTs 550 hytter, og rabatt på måltider og proviant på hyttene. Det er ekstra store barne- og ungdomsrabatter i tillegg.
  • Du får medlemspris på turutstyr og kart i lokale DNT-butikker og på nettbutikken vår, samt lokale sportsbutikker og nettbutikker.
  • Du får magasinet Fjell og Vidde, årbok og lokale publikasjoner.
  • Du får medlemspris på fellesturer og bre- og klatrekurs.
  • Du får stor rabatt i Gjensidige.
  • Du får rabatt på NSBs kundekort.
  • Du får rabatt på turisthyttene i Sverige, Finland og på Island.
  • Du får rabatt på over 100 private turisthytter og fjellstuer i Norge.
  • Du får rabatt på Thon Hotels og De Historiske.
  • Du får rabatt på festivaler over hele Norge, slik som Vinjerock, Peer Gynt, Førdefestivalen og Fjellfilmfestivalen.

Dessverre er vi blitt nødt til å avlyse standen i Porsgrunn 12. desember.