Vær føre var, ikke etter snar.

Huldreløypa, Svanstul
Huldreløypa, Svanstul Foto: DNT Telemark

Nå er skiturer, appelsiner, isfiske og bålkos like om hjørnet. Ikke gå glipp av sjansen til å bo midt i skiløypene,ved vannet, under stjernehimmelen og i naturens friske luft. Book hytte nå mens det enda er ledige datoer! 

Det er klart at værgudene rår man ikke over. Skal vi tro været i den siste tiden er det ikke lenge igjen før kong vinter brer over land og strand med sin hvite kappe. Da er det lurt å ha sikret seg muligheten for gode minner på hyttetur. Det "værste" som kan skje er at vinteren lar vente på seg og du får nyte høstens krispe luft og får lufte favoritt-turskoa på enda en topp, eller tur før de må vike for skiskoene. 

Det vi kan garantere er hytter med nydelig beliggenhet ved flotte vann og i supre turområder. Der finnes det mange mil med varierte og godt merka turstier for alle og enhver både til fots og på ski.

Hyttene står klare med alt av nødvendig utstyr. De fleste av vedovnene er klare slik at du kun trenger å fyre opp fyrstikken når du kommer. Videre kan du synke ned i en av våre sofaer og la stillhetens ro senke seg over deg, mens spraket fra ovnen tar seg opp samtidig som varmen sprer seg over hytta. Vipps er det klart for å gå seg en tur, eller lage en bedre middag som kan nytes i fulle drag. Når kvelden kommer er du kanskje heldig med sete på første rad til uforstyrret stjernespekket nattehimmel på vei til toalettet eller kveldsturen. Det er nemlig bestandig hverdagsluksus på hyttetur i en eller annen form. 


Her kan du se mer om våre supre hytter:   

                                                                            SOMMERSETER

                                                                            FLEKKERHYTTA


Priser er 400,- pr døgn på hver av hyttene. OBS På Flekkerhytta må leie av begge etasjer påberegnes om man vil sikre seg å være helt alene. Dette grunnet utleiedel av type aktivitetessenter i 1 etg som kan benttes av oss, eller andre som base for kurs, skoleklasser o.l

Det er endel ledig foreløpig de neste vintermånedene

Bestill din overnatting på:                            Tlf  35 53 25 55

                 E-post   telemark@dnt.no

                                                                        I vår butikk og infosenter i Nedre hjellegate 2 3707 Skien

Foto: Katrine Tellsgård
Foto: Tove Strickert
Foto: Marius Dalseg Sætre
Foto: Kristin Laue Næspe
Foto: Kristin Laue Næspe

Uthuset på Sommerseter gir god julestemning på tunet.

Foto: Aasmund Myhre

Steinbruløypa på Svanstul

Skrevet av Kristin Laue Næspe 7. desember 2018