Vellykka Ferskingkurs

Ferskingkurs med natur på Norsk. Voksenoplæring porsgrunn
Ferskingkurs med natur på Norsk. Voksenoplæring porsgrunn Foto: Jenny Flobakk

Onsdag 12. desember besøkte vi Porsgrunn voksenopplering. Tema for dagen var å lære om friluftsliv, og ferskingkurset ble godt tatt i mot av deltakerne.

Tekst: Henrik Halle Høilo

Første økten var teori om DNT, allemansretten, hvordan det er lurt å kle seg om vinteren og hva det er lurt å ha med seg i sekken. Økt nummer to besto av en liten tur til den nye gappahuken Porsgrunn Rotaryklubb har satt opp.

Med en flott utsikt, god grønsakssuppe, varm kaffe, pepperkaker og godt selskap var det en hyggelig opplevelse og vi fikk inntrykk av at alle likte å være ute på tur. Takk for en fin tur, og takk til Porsgrunn Rotaryklubb for hjelpen og den flotte jobben de har gjort der oppe med løyper og gappahuk. Håper vi sees på tur igjen.

Linker til opplæringsvidioer og ekstra info.

* Hytter

* Allemansretten