OPPTUR 2019

OPPTUR 2018.
OPPTUR 2018. Foto: Katrine Tellsgård

Onsdag 8. mai 2019 inviterer Den Norske Turistforening for 14. gang alle landets 8. klassinger ut på tur.

DNT Telemark inviterer alle i åttende klasse til denne nasjonale skoleturdagen i 2019! Vi vil merke en fin løype til en topp eller et utsiktspunkt, litt avhengig av hvor i Telemark arrangementet er. Vi vil ha 8 arrangementer rundt om i Telemark, slik at skolen skal ha kortest mulig vei til samlingsplass.

Fokus på arrangementet er sosialt samvær, naturopplevelser og fysisk aktivitet. Det vil bli tilrettelagt for en flott tur i regi av DNT Telemark sine lokale turlag, samarbeidspartnere, og friluftslivsutdanninga ved USN.

OPPTUR vil vare en skoledag. Alle skoler må stille med lærere, og vi ser det som et minimum med 2 lærere/ voksne per 30 elever.

Arrangementet er gratis!

Påmeldingsfrist 15. februar. Påmeldingen skal innholde: Skole, antall elever, kontaktperson, e-post, tlf.

Påmeldingen sendes på epost til: dag-oyvind.olsen@dnt.no

Nærmere informasjon om Opptur Telemark sendes de påmeldte i april.

Dag-Øyvind Olsen Djuvik, koordinator, kan nås på telefon: 90859215

Se bilder fra et av fjorårets arrangementer under:

Skrevet av Katrine Tellsgård 17. januar 2019