Kom deg ut-dagen 3. februar

3. februar 2019 er det klart for en ny Kom deg ut-dag med DNT Telemark! Dette er Norges nasjonale turdag, med rundt 160 arrangementer over hele landet. Vi inviterer til turer og aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag. I Telemark har vi 11 arrangementer for hele familien, med mange morsomme aktiviteter. 

Ta gratis buss til Kom deg ut-dagen!

I år kan du ta bussen til arrangementene i Porsgrunn, Siljan og Skien helt gratis! For å få gratis bussbillett tur-retur, må du vise bildet under av den blå fjellreven, Turbo, til buss-sjåføren. Du kan vise bildet både elektronisk fra denne siden eller printe det ut. Husk å si hvilket Kom deg ut-dagenarrangement du skal til og hvilken holdeplass du skal av på.  

I Skien er arrangementet i Fritidsparken, og holdeplassen heter Fritidsparken (gammelt navn er Bamblevegen). Ta linje M3. Arrangementet varer fra kl. 12:00-15:00. 

I Porsgrunn er arrangementet på Flåttenjordet og holdeplassen heter Tveitanvegen. Ta linje M3. Arrangementet varer fra kl. 11:00-14:00.

I Siljan er arrangementet ved skistadion og holdeplassen heter Holtesletta. Ta linje P7. Klokkeslett kommer.  

Når du skal hjem igjen fra arrangementet viser du bildet av Turbo til sjåføren på nytt. Husk at du må reise tilbake fra en av de tre angitte holdeplassene; Fritidsparken, Tveitanvegen eller Holtesletta. 

Vi gleder oss til å se seg på Kom deg ut-dagen!

Tilbudet om gratis buss arrangeres i samarbeid med
BUFDIR, Farte og Telemark Fylkeskommune


Ta gratis buss til arrangementene i Porsgrunn, Skien og Siljan! Vis fram dette bildet av turbo til sjåføren.
Ta gratis buss til arrangementene i Porsgrunn, Skien og Siljan! Vis fram dette bildet av turbo til sjåføren.

Skrevet av Katrine Tellsgård 18. januar 2019