Kom Deg Ut-dagen tilbud

Kom deg ut-dagen på Sognsvann i Oslo. Utebursdag 2018.
Kom deg ut-dagen på Sognsvann i Oslo. Utebursdag 2018. Foto: Silje Thoen

Er du ikke medlem i DNT enda? Fortvil ikke! Melder du inn familiemedlemskap på Kom Deg Ut-dagen 3. februar så får alle familier med barn under 12 år tilsendt kosedyret Turbo Fjellrev.

VELG FAMILIEMEDLEMSKAP, FÅ TURBO FJELLREV!

Meld dere inn på dnt.no på Kom Deg Ut-dagen 3. februar! Kosedyret Turbo fjellrev sendes til familier med barn under 12 år, som tegner familiemedlemskap denne dagen.

Gå inn på https://telemark.dnt.no/medlemskap/ og meld inn hele familien. Da kan dere benytte alle DNTs 550 hytter, være med på lokale Barnas Turlags-arrangementer og få en rekke andre fordeler. I tilleg støtter dere DNTs arbeid for gode naturopplevelser nå og i fremtiden.

Vi tilbyr medlemskap for voksne, ungdom, barn og honnør. Er dere tre eller flere, kan familie selskap lønne seg. Alle i familien kan da benytte alle DNTs medlemsfordeler.

DETTE KOSTER FAMILIEMEDLEMSKAPET

Et familiemedlemskap koster 1250,- for hele familien, legg merke til at noen lokale foreninger kan ha litt andre priser. Familiemedlemskapet gjelder husstandens barn og inntil to voksne over 26 år. Hele familien må ha samme registrerte bostedsadresse.

Se medlemsfordeler og priser på telemark.dnt.no

ET DNT-MEDLEMSKAP KAN BRUKES HELE ÅRET

Bli med på turer med barnas turlag i ditt nærområde.

I turkalenderen vår finner du flere turer, aktiviteter og kurs som du kan være med på hele året.

10 GODE GRUNNER TIL Å VÆRE MEDLEM I DNT

1. Du får god pris på overnatting og mat på over 550 turistforeningshytter i hele Norge.

2. Du får et bredt utvalg av spennende turer og kurs.

3. Du mottar 6 årlige nummer av landets største (og beste) friluftsmagasin Fjell og Vidde, DNTs årbok, samt informasjon fra ditt lokale turlag.

4. Du kan kjøpe bekledning, turutstyr, kart og bøker til rabatterte proser i butikkene til DNTs medlemsforeninger over hele landet, og DNTs nettbutikk. I tillegg får du 10-15% rabatt hos Oslo Sportlager.

5. Du støtter vårt arbeid med merking og vedlikehold av ruter og drift av hytter.

6. Du har 22 000 km med merkede stier du kan følge og nesten 7000 km med kvistede skiløyper på vinterstid.

7. Du støtter vårt arbeid for friluftsliv og naturvern.

8. Du støtter utviklingen av lokale turmål og prosjekter.

9. Nye medlemmer får billig reise med NOR-WAY bussekspress, og alle våre medlemmer får rabatt på kundekort hos NSB og hos alle våre samarbeidspartnere - som Thon hotels, Gjensidige og på utvalgte festivaler.

10. Du får gode priser på overnatting hos alle fjellhyttene til turistforeningene i Sverige, Finland og på Island.