Velkommen til sesongåpning på 
Gaustatoppen Turisthytte

Foto: Gaustatoppen Turisthytte

Lørdag 9. februar kl 10.00 er det endelig klart for sesongåpning av Gaustatoppen Turisthytte!

Gaustatoppen Turisthytte er den første av de betjente turisthyttene til DNT Telemark som åpner for 2019 sesongen. Turisthytta på toppen av Norges vakreste fjell, Gaustatoppen, med sine 1883 m.o.h., har en helt unik beliggenhet og en lang sesong. Når vi åpner lørdag 9. februar stenger vi ikke før i slutten av oktober.

Fjorårets sesong var fantastisk, med mer enn 100000 besøkende og mye bra vær gikk våre TOPPVAFLER unna i en rykende fart!

Nå er vi klare for ny sesong, nye varedugnader, nye vaffelrekorder, nye ansatte, nye opplevelser og nye gjester! Nysnø og vinterhvite vidder er hva du kan forvente å se dersom du tar turen opp til Gaustatoppen denne vinteren. Vinteren på Gaustatoppen er magisk. Fjellet blir forvandlet til en isskulptur, og lyset er helt spesielt her oppe, særlig når sola farger himmelen rosa og oransje. 

Turisthytta kan tilby alle fjellglade turister mat og drikke på toppen. Vi har blant annet enkle lunsjretter, kaffe, kaker og drikker av alle slag og selvfølgelig TOPPVAFFELEN!

Her kan du ta med deg venner og kjente og ta tidenes fineste lunsjpause i solveggen. 

I perioden februar til juni arrangerer vi enkle firmasamlinger med overnatting, lunsjer, sjampagnefrokoster og jubileumsmiddager.

Gaustabanen åpner også denne helgen.

Vi gleder oss til sesongåpning og håper å se deg!

Mvh Jorunn, Lisbeth og Ole

Skrevet av Katrine Tellsgård 5. februar 2019