Klar for pudderglede?
Bli med til Møsstrond!

Foto: Bjørn Rasmussen

Hvert år drar Skien Turlag til Vakre Møsstrond for å nyte det naturen i området har å by på av topper, utsikt og herlig føre. Årets tur går fra 28. februar til 3. mars - og vi håper å ha med deg!

Vi vil sove på Møsstrond Turisthytte og gå turer ut fra hytta. I områdene rundt er det et fantastisk skiterreng med mange turmuligheter. For eksempel vil vi kunne bestige Falkenuten (se bilde under), Himmelsyn og Laksenuten.

Bli med på å utforske Møsstronds fjellandskap når vi sammen lager våre egne spor innover i den vakre, urørte naturen.

Transport fra Skien til parkeringen på Varland må deltagerne samordne. Avreise vil bli på ettermiddagen, etter endt arbeidstid. Det blir scootertransport fra parkeringsplassen til hytta, som er ca. 3,5 km.

Pris:

Medlem: 3990,-

Ikke medlem: 4700,-

Inkluderer: Full pensjon, frokost, niste og middag + termos, sengetøy, guidede skiturer og scootertransport.

Vi sees :D

Skrevet av Katrine Tellsgård 5. februar 2019