Hos oss kan du få hele 10 måltider i tursekken til en totaltvekt på kun 1 kg

Foto: vertical.cz

"Summit to eat."

Såre enkelt og veldig godt.

En tursekk med mat på ryggen trenger absolutt ikke være tungt.

Sea to summit har kommet med Summit to eat,frysetørket mat på pose.Her tilbys både frokost,lunsj,middag og tilogmed dessert.

Dette er måtider av naturlige råvarer som er spekket med både karbohydrater og proteiner, som er næringsrikt og absolutt nødvendig for å gi deg energien du trenger på tur. Hver pose tilbyr informasjon om kalorimengde og hva det er basert på. Posens vekt er også oppgitt.

Ikke bare er maten nødvendig, men hva er vel bedre enn å ha et godt måltid å se frem til når du har nådd målet for dagens etappe, eller har kommet frem til en hytte på kveldstid? Det tar også kun 8 minutter å forberede og trenger ingen oppvask etterpå.

Vi lister fordelene for deg:

Mat på null komma niks

Ingen oppvask

Tar kun 8 minutter

Næringsrik og god mat

Du kan velge akkurat hvilken pose du har lyst på når det passer deg.

Vi har smaker som blant annet:

Morning oats with raspberry

Beef stew with potato

Spaghetti bolognese

Chicken fried rice

Chocolate mousse with cherry and granola

Custard apple crunch

Lurer du på om dette er noe for deg og din eventuelle allergi?  Det er kun melk,fisk og gluten i noen av posene. Vi har allergiliste over alle posenes innhold i butikken!

PRIS:

Veiledene 99,-  Medlem 85,-