Oppdag vårt nye turtre

Går du med en turspire i magen, men du vet ikke hvor du skal gå? Har du en fantastisk turopplevelse du vil dele med andre? Oppdag vårt nye turtre.

Turtips og gratis fjellbuss

Har du et fantastisk turtips du kan dele med andre? Nå kan du skrive ned ditt beste turtips og henge det på vårt nye turtre.  Du kan også høste nye ideer til din neste tur! Kom gjerne innom før vinterferien og plukk din neste favoritt-tur!

Dette kan være både kortere turer i nabolaget, eller lenger mer strabasiøse turer. På denne måten blir det noe for alle på treet. Vi tror dette kan skape hyggelige samtaler rundt bordet vårt ved vinduet.

Visste du forresten at det i vinterferien settes opp en fjellbuss til Svanstul både Lørdag og Søndag 23-24.mars? På denne måten får flere muligheten til å oppleve populære Svanstul, som allerede henger som et tips på en av treets grener. Les mer om hvordan fjellbussen fungerer her: https://telemark.dnt.no/artikler/nyheter/16041-ta-gratis-buss-til-svanstul/

Hytter

Ønsker du å besøke et av hytteområdene våre er det nytt av året at du kan finne Mule varde, Sildevika, Fugleleiken og Kalhovd på selvbetjent nettbooking noe som leger lista lavere til å dra på tur, da du vet du har en egen seng å komme til, og kan ordne alt selv. Våre øvrige ubetjente hytter fungerer som før.

Om Svanstul er området for deg har vi ledig påFlekkerhytta fra 24.februar til 1 mars. 

Sommerseter på Luksefjell er ledig: 15-21.februar,  24-26.februar og  28.februar-8.mars 

De to sistnevnte krever spesialnøkkel som hentes hos oss før avreise. 

GOD TUR!

Skrevet av Kristin Laue Næspe 15. februar 2019