Lokallagssamling 2019 - dag 1

Foto: Katrine Tellsgård

Lokallagssamlinga 2019 er godt i gang og årets årsmøte er vel gjennomført. Under møtet ble et nytt styre konstituert. Vi ønsker å rette en stor takk til Kaj Eggesvik, som nå går av som styreleder, og ønske Thor Kamfjord hjertelig velkommen som ny styreleder i DNT Telemark!

Vi ønsker alle nye medlemmer i styret velkommen. Se oppdatert liste på denne sida for nåværende styre i DNT Telemark. 

I år er lokallagssamlinga på Øitangen som ligger på idylliske Jomfruland utenfor Kragerø. Nesten 100 mennesker, store og små, har tatt ferge ut for å tilbringe helga sammen. Dette er frivillige, ansatte og medlemmer i DNT Telemark. Alle med et ønske om å lære noe nytt og bli kjent. 

I dag vil resten av kvelden brukes til oppladning til morgendagen, hyggelige samtaler rundt middagsbordet og foredrag om Jomfruland Fuglestasjon. Maten vi får servert denne helga er det kokken på Mogen, Ole Lyngmyr, som står for, så her har vi mye godt i vente! 

Morgendagen byr på blant annet foredrag om hvordan en Norge på langs-tur for alltid vil prege skuespiller og dramatiker, Jeanne Bøe, og tidligere håndballspiller og nåværende Tine-rådgiver, Gro Knutsen. Det vil bli tre sesjoner å velge mellom: 

1. Fotokurs
2. Fra barnas tulag til DNT ung
3. Frivillughet i fokus

I løpet av dagen blir det også mye tid til å prate og bli kjent, spise gode retter, ta en liten tur på øya og få med seg foredraget til Erik Bryn Tvedt om stiens rettsvern.