Lokallagssamling 2019 - dag 3

Foto: Katrine Tellsgård

For en helg dette har vært! Nesten 100 store og små har vært samla til årets lokallagssamling, som i år ble holdt på koselige DNT Øitangen på Jomfruland utenfor Kragerø. 

I tre dager har frivillige, ansatte og medlemmer av DNT Telemark fått prøve seg på nye aktiviteter, blitt kjent med nye mennesker, lært noe nytt og spist herlig mat. Vi har fått flere nye styremedlemmer, vi har sammen sett på mål for kommende år og vi ser fram til å nå disse sammen - både frivillige, medlemmer og ansatte - i årene som kommer. 

Helga ble avslutta i dag med turer for en hver smak. Noen ble med på Øitangen-vertinne, Ruth Ellegård, sin guida tur på øya, noen ble med Ruth sin mann, Jon, på båttur og noen ble igjen for lek og aktiviteter utenfor DNT Øitangen. Det var også planlagt en kajakktur, som dessverre måtte avlyses på grunn av kraftig vind og mye sjø.  

Kort oppsummert har det vært en begivenhetsrik helg, og vi gleder oss allerede til 2020-versjonen. Lokallagssamlinga vil til neste år finne sted i Vrådal fra 27.03.20 - 29.03.20. Hold av helga og bli med på årets hyggeligste samling!

Her finner du bilder fra helga: