Viktige valg, kule aktiviteter og nye bekjentskaper

I helga var turglade og engasjerte ungdommer fra hele landet samlet i Meråker for DNT ungs 31. ordinære landsmøte. Fem ungdommer fra DNT Telemark og fagansvarlig for ung, deltok på arrangementet. Tre deltakere representerte DNT ung Gautefall og to deltakere representerte DNT ung Telemark.

På Landsmøte ble DNT ungs handlingsplan for 2019- 2023 vedtatt i tillegg til at det ble arrangert kule turer, spennende foredrag og workshops. På fredag var det lagkonkurranser med quiz og klatring i klatreparken, i tillegg til et inspirerende foredrag fra Marius Nergård Pettersen om bynære eventyr. På lørdagen var selve landsmøte, hvor det ble tatt viktige valg for DNT ungs framtid. Dagen ble rundet av med en real festmiddag. På søndag kunne man velge mellom en rekke ulike aktiviteter: iglobygging, skikjøring, topptur, strikkekafè, USB- versksted og trugetur. 

DNT ung Telemark reiser hjem med masse inspirasjon og nye bekjentskaper i bagasjen! Vi gleder oss allerede til neste års arrangement. Husk at vi arrangerer bli kjent- kveld 14. mai for deg som er nygsjerrig på hva DNT ung Telemark arrangerer av turer og kurs. Se turkalenderen for mer informasjon om dette!

Skrevet av Amalie Lund Holth 8. april 2019