Aktivitetshelg på Kalhovd med Klart det går

Bli med på en fin høsthelg på fjellet! 25-27. september arrangeres aktivitetshelg på Telemark Turistforenings betjente hytte Kalhovd. Kalhovd ligger flott til i kanten av Hardangervidda og er et fint utgangspunkt for korte og lengre turer innover i fjellet.

”Klart det går” er et tur og aktivitetstilbud for mennesker med fysiske funksjonsnedsettelser.

Denne helgen skal vi ha turer og aktiviteter i tilknytning til hytta og er velegnet for rullestolbrukere. Kalhovd har et tilrettelagt handicaprom med dusj og toalett på rommet. Ledsagere/hjelpere er velkommen til å bli med og får dekket utgiftene.

Aktiviteter:

Turer på vei eller i terreng etter behov

Hundekjøring i vogner

Hygge og kos ved bålet

Kanopadling (om det ikke blir for kaldt)

Deltagerpris:

Kr. 850,- dette inkluderer aktiviteter, overnatting fra fredag til søndag, middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag, samt niste begge dager. 10 deltagerplasser!

Påmelding til Telemark Turistforening innen 5.august  på e-post : telemark@turistforening.no eller på tlf. 35532555