TOPP 7 Grenland

Topp7
Topp7 Foto: Henrik Halle Høilo

25. mai gikk årets TOPP7 av stabelen. Hele 52 personer gikk fra Skien til Porsgrun via 7 topper.  

TOPP7 ble i år arrangert for 4. året på rad i regi av Skien Turlag. Dette er et konsept som går ut på å gå 7 topper på én dag. Turen starter ved DNT Telemark sitt tursenter i Skien og ender opp ved Porselensfabrikken i Porsgrunn. Løypa er på litt over 20 km, så her får man bryne saeg på en god dagsmarsj.

Solmyrås sportskapell holdt åpent og serverte varme gode vafler, brus og liknende. Alle deltagere fikk også utdelt god niste fra Mathuset i Skien som smakte fantastisk. 

Turledere på denne turen var Bjørn L Rasmussen, Morten Realfsen og Silje Tollefsen, og toppene som ble besteget var følgende:

 1. Kjempa
 2. Vindalsåsen
 3. Piggen
 4. Kjerkeåsen
 5. Lakollen
 6. Torsberg
 7. Frydentopp

Disse toppene finner du i DNT-appen SjekkUT. Den kan lastes ned gratis på iphone og android. Sjekk ut toppene og lad opp til fellesturen i mai 2020.

Les mer om SjekkUT-appen under.


Les også: TV-helse sin repotasje av turen. 

Sjekk ut ditt nærområde med vår nye app med turposter over hele landet.

Med SjekkUT-appen kan du finne dine favoritturposter og skjulte perler nær der du er. Du kan sjekke inn digitalt, signere gjesteboken og dele opplevelsen på sosiale medier. Appen er gratis og tilgjengelig i Appstore og Google Play.

Med appen kan du: 

 • Sjekke inn digitalt på turposten med mobiltelefon din
 • Se hvor mange og hvilke turposter du har sjekket inn på
 • Ta et bilde av deg selv på turposten og dele på sosiale medier 
 • Signere den digitale gjesteboka for hver turpost 
 • Se kart som viser hvor du er og turpostene i nærheten 

Opprett brukekonto for komme i gang! 

Du må ha en DNT-brukerkonto og logge deg på for å kunne ta i bruk appen og sjekke inn på turpostene. Hvis du ikke har en DNT-bruker allerede kan du enkelt registrere deg når du åpner appen eller på forhånd via Min side på dnt.no. Det er gratis å opprette en brukerkonto, og du trenger ikke være medlem i DNT.