Sommeridyll på Øitangen

Foto: Ruth Ellegård

Nå har du sjansen til å nyte sommeren ytterst i havgapet i Kragerø skjærgården! Vi har fått ledige senger og hus på Øitangen kystledhytte i sommer.

Vi kan tilby 4 flotte hus til leie på Jomfruland, helt på nordspissen av øya, midt i hjertet av Nasjonalparken. På DNT Øitangen tilbyr vi overnatting hele året. Her finner du 4 utleieenheter med til sammen 51 sengeplasser. Låven med sine 21 senger, Hovedhuset 13 senger, Forvalterboligen 10 senger og Sjøbua 7 senger. Det er bad med dusj og toalett i hvert hus. Alle kjøkken inneholder komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Så det du trenger ta med er: deg selv, mat og drikke! Hyttene ligger på et koselig tun omkranset av sandstrand, eikeskog og rullesteinstrand. I både Hovedhuset og Forvalterboligen er det vedfyring ved siden av elektrisitet, så her ligger alt til rette for sprakende god og koselig varme en deilig vinterkveld. Vi har konferanserom i Låven, så er det behov for møtevirksomhet/kurs med eller uten overnatting, er dette rette stedet! Vi har også bålpanner til utekosen tilgjengelig!

Jomfruland byr på en herlig atmosfære på flotte turveier i nydelig sommerlandskap! På Øitangen finner du også Jomfrulandsguiden som kan fortelle historier fra øya helt fra den ‘steg opp av havet’ og frem til i dag. Dette gir deg muligheten til å få med deg de lokale, unike stedene på øya. DNT Jomfrulandsguiden skreddersyr opplegg og tur. For barna er det åpen gård med mange ulike dyr og ridemuligheter på Gundersen gård. 

Taxibåter kan benyttes rett til brygga på Øitangen fra Kragerø eller Valle. Rutetider for offentlig transport, til Tårnbrygga på Jomfruland fra Kragerø, finnes på fjordbat.no. 


Vi har også en lavvo for overnatting!

Mer informasjon finner du på hjemmesiden vår www.oitangen.dnt.no.

For spørsmål og booking, ta kontakt på oitangen@dnt.no eller 481 93 380


Velkommen til herlige sommerdager i salt, frisk og deilig luft på DNT Øitangen!

Foto: Ruth Ellegård

SJEKK DATOENE HER !

SJØBUA

27/6 - 30/6


HOVEDHUSET

8/7 - 13/7 og 29/7 - 31/7


FORVALTERBOLIGEN

29/7 - 31/7


ALLE 4 HUS

5/8 - 8/8