En fast turpartner under alle forhold

Foto: Jorunn Karlberg Tveiten

Vi har funnet den perfekte turpartneren som blir med på alt, og nå vil vi dele hemmligheten med deg! Denne er med på alt, fra og frakte varer opp og søppel ned fra Telemarks høyeste fjell, toppturer, overnattingsturer, backpacking og i hverdagen. 

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom. Osprey har spesialisert seg på å lage den perfekte ryggsekken og vi mener de har klart det! 

Osprey sekkene har gode og solide bæresystemer, mange lommer som gir lett tilgang til sekken og flere hendinge festemuligheter så du får med deg det du trenger av utstyr til turen. Sekkene klamrer seg til ryggen som forskremte apekatter og er lette å bære selv på lengre turer.

Vi på tursenteret bruker Osprey sekkene flittig, og er favoritten når vi er på tur. Hyttevertskapet på Gaustatoppen turisthytte bruker også sekkene flittig for å frakte varer opp til hytta på Telemarks tak og søppel ned fra fjellet.

Kom gjerne innom oss så vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte Osprey sekken for deg.

Prisen på sekkene begynner på 850,- kr, og vi har mange forskjellige størrelser, modeller og farger på lager i Skien. Kom gjerne innom oss på Tursenteret så kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte Osprey sekken for deg og din rygg.


Visste du at du får rabatt på Osprey sekkene og andre varer i butikken om du er medlem i DNT?

Spar penger allerede nå ved å trykke på knappen nedenunder.

#HoldFjelletRent

Selv om sekkene rommer mye og er lette å bære, ber vi deg hjelpe de ansatte på turisthytta ved å ta med deg din egen søppel ned selv.

Vi håper at alle som er glad i å gå i fjellet har lyst til å hjelpe oss med å holde fjellet rent. Ta gjerne med medbrakt tom emballasje og søppel du selv har båret opp hjem igjen! DNT Telemark og hyttevertskapene oppfordrer alle som går i fjellet til å ikke bare ta med seg sitt eget søppel, men også søppel de finner langs stien. På Gaustatoppen er det hver dag i høysesongen flere tusen turister som går opp. I fjor besteg hele 95000 fjellet og det genererer mange tonn søppel som må fraktes fra 1850 moh ned til veien ved Langefonn. Det blir mange tunge løft for de ansatte.

Foto: Kristin Laue Næspe
Foto: Jorunn Karlberg Tveiten
Foto: Jorunn Karlberg Tveiten
Foto: Jorunn Karlberg Teiten
Foto: Jorunn Karlberg Teiten