Skien Turlag ser etter nytt hyttestyre

Skien Turlag er på jakt etter hyttestyre til Solumhytta i Luksefjell.

Solumhytta i Luksefjell, er for mange en perle, der den ligger vakkert til i liene nord for Økter. Den har vært  en ubetjent hytte i DNT-systemet noen år og er tilgjengelig for overnatting av vandrere som har DNT nøkkel. Hytta drives av Skien Turlag som leier  den av Løvenskiold- Fossum. Den er i god stand, med en hyggelig og praktisk stue/spisestue, kjøkken og åtte sengeplasser.

Nå trenger hytta nye personer som kan føre tilsyn og foreta enkelt vedlikeholdt. Vi tenker oss 4- 5 personer som kan være et hyttestyre. Oppgavene består i å passe på at det er ved inne, se til at hytta er i stand og følge med på at det ikke blir noe skade eller hærverk. Det er viktig at hytta ser ordentlig og rent ut.

De som velger å påta seg dette får dekket reiseutgifter og tilgang til et flott turområde. Vi jobber med overnattingsmulighet for hyttetilsynet, da det er planer om å bygge et nytt tilbygg med vebod,utedo og sikringsbu. Planene er kommet så langt  at vi er igang med å søke finansiering.

Ved å være med i  et hyttestyre,får man gleden av å være en del av frivilligheten i Skien Turlag. I  tillegg er det mulighet for å benytte hytta gratis to helger i løpet av året.

For mer informasjon, kontakt:

Hyttekoordinator: Torbjørn Gurholt tlf: 95 28 00 91

Leder av Skien Turlag: Aud Ellefsrud tlf: 97 08  14 78