Hold deg tørr på tur - Vårt beste tips

Her forbereder Ida seg på den ene grå skyen i horisonten.
Her forbereder Ida seg på den ene grå skyen i horisonten. Foto: Anja Haugerud

Nå som været har vært litt ustabilt i det siste så ønsker vi å gi deg vårt beste tips for å holde deg tørr på tur. Enten du har tenkt deg på dagstur eller overnattingstur så vil dette trikset bidra til at du og utstyret ikke blir så alt for vått. Det finnes ikke dårlig vær, bare en kler seg riktig.

Tarp ponchoen er en fast følgesvenn på tur i ustabilt vær. Det er alltid greit å være forberedt på regnvær, og dette produktet kan du bruke for å holde både deg og sekken tørr, eller sette opp som tak slik at du får ly og beskyttelse fra regnværet på overnattingstur.

Det er utrolig mange måter å bruke denne på, du kan blant annet som tak, vindbeskyttelse, poncho enten til deg eller både deg og tursekken, beskyttelse til sovepose, beskyttelse fra fuktig bakke. Se gjerne på bilde under for flere forslag.

Visste du at vi har Tarp poncho fra Sea to Summit i butikken vår i Skien?

Prisen ligger på kun 599,- Veiledende pris og 499,- medlemspris.

Det lønner seg derfor å være medlem i DNT, da får du rabatt på alle varer i DNT butikkene.