Husk ullundertøy på fjellet i sommer

Foto: Martine Laukelid

Ullundertøy er like viktig på sommeren, som på vinteren. Ull er naturlig lukthemmende, har lang holdbarhet og er med på å isolere eller avkjøle kroppen.

Devold Breeze fra Devold of Norway er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for dager med behov for ultralett bekledning som puster og regulerer kroppstemperaturen.

Plaggene er laget i 100 % merinoull, som er svært myk og kløfri mot huden. Merinoull har en svalende effekt når det er varmt, og føles lun mot huden dersom temperaturen synker. Ull er naturlig pustende, regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, samt mykt og fleksibelt – noe som kreves når man er i aktivitet. 

I tillegg er ull naturlig motstandsdyktig mot lukt, som gjør merinoull til en favoritt blant de som er mye på farten. Dette er plagg man kan bruke flere ganger uten at de nødvendigvis trenger en vask – bare tørk og luft, så er plagget klart til ny bruk. Du sparer både tid og miljøet for unødvendig vasking, og ikke minst er det perfekt for langturer.

I butikken finner du kolleksjonen med produkter som genser, t-skjorte, singlet i fine sommer farger, for både kvinner og menn.

Foto: Martine Laukelid

Skrevet av Martine Laukelid 11. juli 2019