Hyttene på Majestetiske Lifjell

Hollane
Hollane Foto: Hollane

På idylliske Lifjell så finner du to av samarbeidshyttene våre, Hollane og Lifjellstua. Hvis du ønsker å oppleve en ekte seter med hjemmelagde kanelboller og rømmegrøt med alt dette har å by på så er Hollane plassen for deg. Lifjellstua er en 60 år gammel fjellstue men unik beliggenhet på toppen av Lifjell, Bø i Telemark.

Hollane

Hollane seter ligger på Lifjell, 859 m.o.h., og er et flott turmål med oppmerka løyper ca. 9 km fra Lifjellstua. Setra har vært i drift siden 1600-tallet, og har siden 1920 hatt en egen del for turisme. Hollane byr på et rolig og trivelig miljø med enkel standard, halvpensjon (middag på kvelden, frokost med mulighet for smøring av matpakke) eller selvkost.

Det er 30 sengeplasser fordelt på Turisthytta, Seterbua og Steinhytta. Hollane seter tar imot gjester for korte eller lange opphold. Det er mulighet for utleie til grupper, firma, ulike arrangement og private personer.


Lifjellstua

Lifjellstua er en 60 år gammel fjellstue med unik beliggenhet på toppen av Lifjell, Bø i Telemark. Her finner du en hyggelig restaurant og bar, 18 rom og  2 konferanserom. Vi holder åpent alle helger og skoleferier. Vi tilbyr selskap, kurs og konferanse gjennom hele året. 

Lifjellstua ligger i kort avstand til aktiviteter som Bø Sommarland, Klatreparken og Telemarkskanalen. Du finner hytta kun 2 timer fra Oslo og 3 timer fra Kristiansand.

I 2017 var vi fem venner i fra Bø som bestemte oss for å kjøpe Lifjellstua. Vi ønsket å drifte den 60 år gamle fjellstua slik at alle Bøhæringer, hyttenaboer og andre besøkende til bygda skulle få gleden av den fantastiske plassen. 27 juni 2017 åpnet vi dørene. Ingen av oss hadde hotellerfaring, så dette blei starten på en spennende reise. Vi er stolte over det produkte vi leverer og vi er ikke i tvil om at Lifjellstua er en av Norges hyggeligste fjellstue. Med høyfjellet på dørstokken, hjemmekjært vertskap, tradisjonsrik mat og drikke fra verdens hjørner - her finner du roen og rom for de gode samtalene.

Kontaktinformasjon:

Adresse: Lifjellvegen 934, 3804 Bø i Telemark
Telefon: (+47) 35 95 33 80
E-post: lifjellstua@lifjellstua.no