Skal du ha med småbarn på tur i sommer?

Bæremeiser fra Deuter.
Bæremeiser fra Deuter. Foto: Martine Laukelid

Har du småbarn og er glad i å gå tur i skogen i sommerhalvåret? Da er bæremeis noe for deg.

Når man går lange turer i fjellet, og har behov for å både bære barnet, beskyttelse mot vær og vind, og kanskje også trenger å ha plass til litt «bagasje», da er bæremeis noe for deg. En god bæremeis som passer kroppen din er avgjørende for en god tur. Deuter tilbyr bæremeiser i god kvalitet.

Kid Comfort III er toppmodellen til Deuter innen bæremeiser og har et betydelig bedre bæresystem enn andre modeller. Bæremeisen har et regulerbart bæresystem som passer for både dem med kort eller lang rygg. Den har et hoftebelte som er kraftig og behagelig med myk polstring. Hoftebeltet har stramming på sidene slik at man slipper stadig å etterstramme.

Bæremeisen har integrert soltak/greinbeskyttelse som kan festes foran eller skyves bakover, støtteben og to lommer med glidelås i front. Barnet sitter på et ekstra godt polstret sete.

Ønsker du en mer prisgunstig bæremeis er Kid Comfort Air en lett og god bæremeis av høy kvalitet. Bæresystemet er eksepsjonelt godt ventilert, og har trinnløs justering av rygglengden for å passe alle bærere. Barnets komfort og sikkerhet er ivaretatt med en 5-punkts sele og behagelig padding.

Bæremeisen har mange smarte løsninger. Den utfellbare støttefoten gjør at meisen står støtt på bakken når du skal sette barnet oppi. Den har også et stort lasterom under som gir god plass til utstyr.

Kom gjerne innom oss på tursenteret i Nedre Hjellegate 2 i Skien, hvor du finner begge modellene til gode medlemspriser.

Deuter Kid Comfort III.
Deuter Kid Comfort III. Foto: Martine Laukelid
Deuter Kid Comfort Air
Deuter Kid Comfort Air Foto: Martine Laukelid

Skrevet av Martine Laukelid 18. juli 2019