Sommerparadiset Sildevika

Foto: Frid Elisabeth Verndal

Salt sjølukt, måkeskrik, sandkorn som glitrer i solen og en og annen båt som glir forbi og etterlater duvende bølgeskvulp bare meter fra kystledhyttas inngangsdør. Stedet er Sildevika og vi har et sommerparadis i vente for deg som booker en natt eller fler på Sildevika kystledhytte.

De fleste som nevner Sildevika sier det med stjerner i øynene. Dette er virkelig en sommerperle som ligger lett tilgjengelig. Et godt stykke innover på bilvei mot Bergsbygda finner man avkjøringen skiltet med Krøsstangen. Her kjører man inn, parkerer bilen og etterlater alt av byens kjas og mas, når man tilbakelegger 15-20 minutters gange på asfalt/grusvei ned til Sildevikaområdet. Det siste stykket er ca 200 meter med skogsti og en trapp. 

På området blir du møtt av en gressslette med sandstrand. Her er det populært å telte eller sove svevende over bakken i en ticket to the moon hengekøye. På teltplassen finnes det et utetoalett.

Går du litt til ser du den flotte hytta i hvitt med tilhørende rødt båthus. Nytt denne sesongen er det at sengeplasser/hytta kan bookes online her.

Hytta er omringet av grønt gress,svaberg og sandstrand. Her kan man sole seg,lese bøker,bade,fiske,padle kajak eller hva det er man har lyst til. I båthuset er det tilgang på kajakk til leietagere. Om man har med nødvendig utstyr er det også tilgang på en kullgrill på området. 


Viktig informasjon:


Toaletter:

I båthuset finner du nå to toaletter: et offentlig toalett tiltenkt dagsbesøkende/teltere med inngang fra utsiden direkte inn i båthuset skiltet med Toalett. For leietagere av hytta er det et toalett med inngang fra innsiden av båthuset. Til denne døra er det kodelås som sendes leietager på mail i forkant av oppholdet. Dette toalettet er leietagerne selv ansvarlig for å vaske over på lik linje som øvrig utvask etter endt leieopphold. Det bes om at brukere av det offentlige toalettet ikke setter igjen tannbørster o.l slik at det får et "garderobepreg" da det er et toalett for alle. Utedoen i lia bak hytta står også fremdeles.

Bestillingsregler:

Les på ut.no for utfyllende informasjon:https://ut.no/hytte/10843/sildevika

Nøkler:

Nøkler hentes i vår butikk og infosenter innenfor våre åpningstider og kan leveres i postkassen,innenfor butikkgitteret utenom åpningstid.


På Sildevika kan du stresse ned,kose deg og få en skikkelig sommerferie på den typiske "hytta man alltid har ønsket seg".

God tur og god sommer!

Sildevika kystledhytte.
Sildevika kystledhytte. Foto: Katrine Tellsgård