Bli tørr på tur med Sea to Summit

Foto: Kristin Laue Næspe

Er det en ting en ofte tenker en skulle tatt med på tur, er det et håndkle. Enten du tar deg et forfriskende bad, vasker ansiktet eller tar den berømte kattevasken kommer et håndkle godt med. Men ikke la det gå på bekostning av vekten i sekken. Se her!

Et godt turhåndkle er noe av det smarteste man kan ta med seg på turen. Når man skal pakke en lett sekk er det viktig å velge et kompakt, lett og hurtigtørkende håndkle.

Sea To Summit Pocket Towel er et av det letteste og mest kompakte håndkleet på markedet. Håndkleet er slitesterkt og veldig mykt for økt komfort. Den tørker fort og kommer med en glidelås EVA-veske for enkel lagring. Håndkle er laget av ultrafin mikrofiber og absorberer opp til 3 ganger sin egen vekt. Perfekt for tur og reiser.

Sea To Summit Drylite Towel er et lettvekts turhåndkle med god oppsugingsevne. Håndkledet er lett i vekt, behagelig mot kroppen, og har god oppsugingsevne. I tillegg tar det svært liten plass og tørker raskt. Som et superkompakt og lett reisehåndkle er Sea to Summit DryLite-håndkle et flott alternativ for lette reisende, turgåere, ryggsekkturister og mer. Håndkleet er mykt og har flere nyttige funksjoner uten å ta mye plass i ryggsekken.

I vår butikk finner du produktene i flerestørrelser og farger. Ta en tur innom! 

Sea To Summit Pocket Towel og Sea To Summit Drylite Towel.
Sea To Summit Pocket Towel og Sea To Summit Drylite Towel. Foto: Martine Laukelid