Gaustadagen nærmer seg!

Friluftslivets år, blank messing, full musikk, natursti og naturteater

Gaustadagen 2015 er Telemark Turistforening sin hoved markering av Friluftslivets År – så det blir med andre ord en skikkelig festdag på toppen av Telemark. Vi har i år valgt å benytte overskriften «Gaustadagen i ny drakt» siden vi i år vil ta arrangementet i en annen retning enn de siste par år. Det vil si litt mer fokus på turen opp, og mindre elektronikk på toppen.  Underholdningen på turen opp vil i år bli levert av Barnas Turlag Notodden, som igjen i år vil levere en spennende natursti med flotte premier, samt av teatergruppen

Skuespillerkompagniet som vil oppføre små spontane skuespill. På Tuddalstippen (ved utgangen fra Gaustabanen) venter toppunderholdning i form av Skien orkestret Suoni, som i anledning av 120 års jubileet sitt, vil gi konsert på Norges høyeste scene. Her vil hele 60 uniformerte musikere fylde fjell luften med blant andet Øyvind Strands Telemarksmarsjen.

Vi ses d. 15. August! Oppstart er ved Stavsrohytta 9-10:30. Programmet på toppen (ved utgangen fra banen) starter 12:30.

Søren Therkildsen – Koordinator for Gaustadagen 2015

Se mer om Gaustadagen 2015

Vi trenger dugnadshjelp

Detaljplanleggingen går for fullt! Barnas Turlag Notodden arrangerer natursti mot toppen, og vi har allerede vært i kontakt med flere medlemmer fra andre turlag, som ønsker å bidra med en dugnadsinnsats på dagen. Oppgavene blir i hovedsak å være ekstra vertskap på toppen, og hjelpe med å løse praktiske oppgaver der, samt å selge kaffe kiosk-varer i den ekstra kiosken som blir satt opp ute. Det blir mulighet for dugnadsfolk til å overnatte gratis på hytta fra fredag til lørdag, men det kan hende at vi må ligge i stua. Jo flere vi blir, desto morsommere blir det, så jeg håper at mange har lyst å slenge seg på.

Er du giret eller ønsker å vite mer – send en epost til:

soren.therkildsen@turistforeningen.no