900 barn deltok på Turbotråkk

Foto: Jenny Flobak

Årets høydepunkt for barnehagebarn i Grenland!

Onsdag deltok 47 barnehager og totalt 920 barn på barnehagemarsjen Turbotråkk i Skien Fritidspark. Til tross for litt ruskete vær møtte alle opp med godt humør og litt sommerfugler i magen.

Dagen startet med en spennende eventyrstund fremført av Stian Collier og Oliver Halliday, hvor barna satt lydhøre og fulgte med.

Deretter gikk turen ut i en 2 kilometer lang løype hvor barna fikk oppleve mange morsomme stasjoner underveis. De fikk se tusser og troll i skogen, redde en diamant fra å bli stjålet av en skurk og ikke minst hilse på Turbo, den svært populære maskoten til Barnas Turlag. Aktivitetene i løypa var det elever fra Skogmo Videregående skole som sto for.

Dagen ble avsluttet med konsert med Stian Collier – her fikk barna vist at de hadde mer energi på lager og danset til siste slutt!

Fredag hadde Turbotråkk forflyttet seg til Bø, og her var det opplegg i Evjudalen ved Gullbring Kulturanlegg. 230 ivirge barn fikk høre på en spennende eventyrstund om pulverheksa før de tok turen ut i løypa og fikk se mange spennende aktiviteter. Dagen ble rundet av med konsert med Ugras, og både små og store danset til den flotte musikken.

Se flere bilder fra dagene her:

Skrevet av Jenny Flobak 6. september 2019