Vel blåst og takk for
en strålende innsats!

Foto: Odin Langslet

Mersmak 2019 og høstens Kom deg ut-dag er allerede historie. Og jeg må, i all beskjedenhet, si det ble en god historie.

Tekst: Odin Langslet

Makan til innsats fra våre trofaste slitere, fra unge og gamle, familie og venner! Det er til å bli rørt av når man ser hvilken innsats som nedlegges for at Skien Turlag skal presenteres fra sin beste side! 

En god regel er å si "ingen nevnt -og ingen glemt", men jeg vil gjøre et lite unntak og rette en spesiell takk til Torill Solheim. Hun har med sine logistiske evner sørget for at vi har hatt bemannings- og utstyrslister som har sikret oss oversikt og kontroll til enhver tid.

På Mersmak var vi en del av "Utmarka", som fikk pris for beste utstillingsområde. Teltet vårt ble godt besøkt og bålkaffen fikk god avsetning og turpraten satt løst. Og fra Mersmak bar det rett til skogs med KDU-dagen fra P-plassen på Svanstul til Fugleleiken. Været spilte på lag og folk strømmet på, ca. 3-400 i tallet. I tillegg til våre faste samarbeidspartnere Røde Kors Hjelpekorps, Grenland Friluftsråd med kanopadling og Grenland Sportsfiskere med smaksprøver og aktiv fisking hadde vi denne gangen også besøk av Ornitologisk Forening Telemark. De delte verdifull kunnskap om våre små, vingekledde venner og var vel utstyrt med både kamera og kikkerter. 

Og fremme på Fugleleiken gikk vaffelpressa varm, fasiten for Turtipp ble gitt og alle barn fikk premie. 

Vi har fått masse positive tilbakemeldinger på arrangementet -og uten alle de frivillige som stilte opp hadde ikke dette vært mulig.

TAKK!

Odin Langslet, leder - Skien Turlag

Foto: Odin Langslet
Foto: Odin Langslet
Foto: Odin Langslet
Foto: Odin Langslet

Skrevet av Katrine Tellsgård 5. september 2019