Osprey for ryggen sin skyld!

Foto: Tommy Olsen

Trenger du en ny sekk? Da er det gode muligheter at vi i tursenteret i Nedre Hjellegate 2 i Skien kan hjelpe deg!  Vi selger nemlig de populære Ospery sekkene fra 9 liter til 105 liter. Vi hjelper gjerne til med å finne den sekken som passer aller best til ditt bruk og din rygg! Ta en tur innom oss for en hygglig turprat og få prøvd disse gode sekkene! 

Tommy er en av mange fornøyde Osprey kunder , les her hans opplevelse av den største sekken vi selger nemelig Xenith 105! Denne finnes også i to mindre str! 


Osprey Xenith 105

Jeg trengte sårt en stor sekk som tåler tung belasting og som er god og bære og gå langt med. 

Valget falt på Osprey sin Xenith 105 Liter,  den størse sekken Osprey produserer.

Etter et parr turer med Xenith 105 i sommer har jeg stadig latt meg overraske over hvor lett sekken egentlig er til og være såpass stor som den er, sekken veier ca 2,45 Kg noe som ikke er mye med tanke på at den er over 100 Liter.

Sekken er også overraskende god og ha på ryggen og mann har mange stramme muligheter for og få justert den etter åssen du vil ha den.

Mine første ord etter første tur var oj denne sekken er god og gå med. 

Jeg liker at den også er lett og komme inn i sekken etter du har pakket den, med glidelås på vær side er det fort gjort og få tilgang til det du har pakket.

Den store frontlomma rommer overraskende mye, fint og jakka i om været skulle snu!

Topplokket har du mulighet til og ta av om du ikke har behov for den, et trekk erstater da topplokket og du får klipset toppen igjen, noe som er genialt i seg sjøl.

Sekken har også muligheter for festing av gå staver og is øks om du har det med på din tur.

Oppebarings rom for sovepose med gode Glidlåser og stropper til liggeunderlag er også på denne sekken noe jeg så etter da jeg var på utkikk etter ny sekk.

Dette er min første sekk fra Osprey og jeg merker det er god kvalitets sekk som er bygd for mange turer fremover og som tåler en støyt. Gleder meg allerede til neste tur med denne sekken. 

Her har du en sekk som gjerne vil være med deg i mange år fremover, jeg er ikke i tvil, dette var sekken for meg.


Bilder og tekst av Tommy Olsen.

Skrevet av Henriette Hack 12. september 2019