Høstidyll på Sommerseter Tunet

Foto: Rine Grinilia

Høsten har allerede begynt å farge tretoppene, det er lite som er vakrere enn fargene i høstsesongen. Sommerseter tunet er intet unntak. Også her har høsten satt sitt preg på naturen. Har du også lyst til å oppleve denne fargerike sesongen i Sauheradsfjella?

Sommerseter ligger kun 2 små kilometer fra Eiangen vannet i Sauheradsfjella.

Her finner du et setertun bestående av to hytter - Foreningshytta som rommer 5 personer og Stallen som har plass til 7. Stallen låses opp med DNTs standardnøkkel og krever ingen booking men det er selvfølgelig mulig. Foreningshytta må bookes på forhånd ettersom denne låses opp med en spesialnøkkel.

Ved booking av Foreningshytta (som er låst med spesialnøkkel) er også båt på Eiangen inkludert i leia. Foreningshytta er trivelig innredet og utstyrt for 5 personer. Det er 2-platers gassbluss, solcelleanlegg til belysning og, i tillegg til vedovn, en propanovn, som hjelper deg å holde varmen på kalde vinterdager. Leietaker disponerer hytta fra kl. 12:00 ankomstdag til kl. 12:00 på avreisedag.

Pris er 400kr per døgn for medlem, for øvrige 1000kr per døgn

Stallen (som er låst med DNTs standardnøkkel) består av tre rom; stor gang, kjøkken m/spiseplass og stue, og soverom med køyesenger og plass til 7 personer. Også i Stallen er det gassbluss, solcelleanlegg til belysning og vedovn.

Les mer om Sommerseter hyttene her, her kan du også booke hytta direkte.

Høst på sommerseter
Høst på sommerseter Foto: Rine Grinilia