Hold varmen på tur i høst!

Høsten er her, og vi har fått påfyll i vårt tursenter av woolnet fra Aclima! Den sorte modellen går videre  både i t-skjorte, 3/4 longs, zip trøye, trøye og longs. Nyheten er den rosa modellen til dame og grønn til herre, disse to fargene finnes i trøye og longs! Ta turen innom oss i tursenteret i Nedre Hjellegate 2 og prøv dette fantastiske plagget!

Gjennom flere år har vi sett at dette er et plagg som fort blir en farvoritt på tur når du først å kommet frem til at dette hullete plagget er noe du skal prøve. Luftlommene gir en fantatsiske isolasjon og er med på å transpotere fukt på enn effetiv måte. Er det ekstra kaldt ute er den fantastisk under et annet ullsett for å holde varmen.

For litt mer info? : Aclima WoolNet® er den originale ullnetting som er laget for aktiviteter med høy intensitet, der fukttransport, vekt og pusteegenskaper er aller viktigst. Visste du at luft isolerer? Nettingen skaper små luftlommer som gir god isolering uten at man føler seg klam og overopphetet. På grunn av den høye fukttransporten vil temperaturen ved både høy og lav aktivitet være regulerende, på samme måte som en termostat. Siden nettingen er i merinoull får man også med ullens fordeler – ull isolerer selv om du blir våt og ull avgir ingen lukt ved svette.

Kom innom oss så hjelper vi deg med hvilken ullplagg som passer best til akkurat ditt behov. Husk at som medlem får du rabatt på alle våre produkter i tursenteret!

Er du ikke medlem? Her kan du melde deg inn!

Skrevet av Henriette Hack 4. oktober 2019