Dugnadsgjengen er i gang!

DNT ung Telemark oppretter egen dugnadsgruppe og skal denne vinteren oppgradere 1.etg på Flekkerhytta!

Torsdagsettermiddag forrige uke dro en ivrig gjeng ungdommer fra DNT ung Telemark (16-26 år) opp til Flekkerhytta på Svanstul i Sauheradfjellene. Målet med turen var å se på mulighentene for å modernisere 1.etg på hytta og gjøre den koseligere og mer praktisk. Det ble selvfølgelig også tid til obligatorisk turtaco!

1.etg på Flekkerhytta består av et større oppholdsrom med sitteplasser, i tilegg til et lite kjøkken. Dugnadsgjengen bestemte at vegger og tak skal beises grå, i tillegg til at de vil forsøke å bygge en hjørnesofa. De har også lyst til å tilrettelegge for at det går an å se film på et lerret som kan henges opp. Kjøkkenet vil også oppgraderes etterhvert, og det vil selvfølgelig gjøres hjemmekoselig med puter, gardiner og annet interiør. 

Fremover vil det arrangeres flere kveldsturer og overnattingsturer i regi av dugnadsgjengen som vil kunnen kombineres med turer i nærområdet rundt hytta. Alle turer er gratis å delta på! I området rundt hytta er det fine skiløyper om vinteren, et mangfold av turmuligheter til fots og kanoer til utlån for padling på Flekkeren. Dugnadsturer kan dermed kombineres med tur. 

Har du lyst til å delta på en sosial dugnadstur med gjengen fra DNT ung Telemark kan du melde deg på en av turene våre nedenfor. På de neste to turene er det beis av vegger og tak som står på plakaten, og senere i vinter blir det snekring av hjørnesofa og oppgradering av kjøkkenet. 

Meld deg på: kveldsdugnad 15.november 

Meld deg på: overnattingstur 8.-9.november

Meld deg på: overnattingstur 30.november- 1.desember

Meld deg på: interiørshopping med dugnadsgruppa 4.desember 
Skrevet av Amalie Lund Holth 9. oktober 2019