Hyttekos på dagstur

Sokker tørkes og roen har senka seg på den ubetjente hytta, Stallen, på Sommerseter. Foto: Gabor Magyari

Det er helg og for mange av oss tid for tur. Likevel kan det ofte være nesten like hektisk i helga som i uka. Da er det fint at man kan dra innom en DNT-hytte på dagsbesøk og koble av!

De fleste forbinder hyttetur med minst én overnatting, men på de ubetjente hyttene som kan låses opp med DNT-nøkkel har du mulighet til å stikke innom på dagsbesøk mot en liten slum for oppholdet.

I Telemark kan du låse deg inn med DNT-nøkkel på Stallen på SommerseterFugleleiken Turisthytte og Solumhytta. Da betaler fyller du ut protokollen som ligger på hytta, finner en giro som du fyller ut. Med en gang du har gjort dette kan du benytte både ved for å fyre i ovnen, gass for å lage mat og ellers nyte roen på hytta for en dag. Klikk her for pris for dagsbesøk

Utenfor Fugleleiken Turisthytte er det en bålpanne som kan benyttes om en betaler for dagsbesøk. Foto: Katrine Tellsgård

Og du, som medlem får du rabatt også på dagsbesøk! Og du kan allerede nå melde deg inn for 2020. Klikk her for å lese mer om medlemskap i DNT. Og klikk her for å lese mer om hvordan du kan gi et medlemskap i julegave til noen du er glad i.

Skrevet av Katrine Tellsgård 8. november 2019